Showroommodellen aan uitzonderlijke condities !

We sell concepts, not furniture.

Topburo, opgericht in 1978, is actief op het gebied van Kantoor – en totaalinrichtingen.

Wij creëren een sfeervolle inrichting waar kwaliteit en comfort op de eerste plaats komen, en laten ons inspireren door nieuwe trends en technologieën. Samen met vele gerenommeerde leveranciers staan wij garant voor uw woning van A tot Z!

Onze missie is een persoonlijke begeleiding van los meubilair tot een totaal concept waar alles op elkaar afgestemd is. Onze interieurarchitecten maken voor u een 3D-voorstelling en geven graag advies over kleuren, concept, verlichting, vloeren,...

2D & 3D

Wandel door uw toekomstig interieur

Na de eerste gesprekken maken we een uniek voorontwerp voor uw project. Dit werken wij uit in 2D plannen en fotorealistische 3D visualisaties. Deze plannen kunnen betrekking hebben op een totale inrichting of het intekenen van delen van het interieur zoals de bureau’s, vergaderzalen, kasten,…

Budget

Offerte op maat van uw project

Budgetten zijn er om gerespecteerd te worden. Samen met onze plannen krijgt u een overzichtelijke offerte voor alle facetten van uw inrichting. Dit rekening houdend met vooropgestelde budgetten of als leidraad voor uw budgetplanning. Geen verassingen, dat is ons doel.

Realisatie

Realisatie, een zorgeloze uitvoering

Na het akkoord van de offerte en bijhorende plannen realiseren wij uw project met ons vast team van aannemers en interne projectleider. Ons team is onze sterkte, wij kunnen op elkaar rekenen en garanderen zo een vlot en aangenaam proces. Geen stress, enkel een prachtig eindresultaat staat u te wachten. Topburo de sleutel op de deur voor uw inrichting.

Topburo zorgt niet enkel voor de inrichting van uw kantoor. Met het zusterbedrijf Pand192 staan wij klaar voor de stijlvolle inrichting van uw woning.