Wij verkopen niet enkel meubilair, wij creëren concepten.

Topburo, opgericht in 1978, is actief op het gebied van totale kantoorinrichtingen.

Wij creëren een sfeervolle inrichting waar kwaliteit en comfort op de eerste plaats komen, en laten ons inspireren door nieuwe trends en technologieën. Samen met vele gerenommeerde leveranciers staan wij garant voor uw project van A tot Z!

Bij ons draait het om een persoonlijke begeleiding in de keuze van los en vast meubilair om tot een totaalconcept te komen. Onze office designers maken voor u een 3D-voorstelling en geven graag advies over kleuren, materialen, verlichting en vloeren...

Enkele merken uit ons gamma:

Fantoni, Palmberg, Vepa, Sedus, Be by Béta, Softline, Artifort, Haworth, Casala, Four Design, Lande, Muuto, Narbutas, Quinti, Wilkhahn, Enea, Hay, Huislijn,...

2D & 3D

Wandel door uw toekomstig interieur

Na de eerste gesprekken maken we een uniek voorontwerp voor uw project. Dit werken wij uit in 2D plannen en fotorealistische 3D visualisaties. Deze plannen kunnen betrekking hebben op een totale inrichting of het intekenen van maatwerk en los meubilair.

Budget

Offerte op maat van uw project

Uw visie is er om gerespecteerd te worden! Samen met onze plannen bezorgen wij u een persoonlijke offerte voor alle facetten van uw inrichting. Dit rekening houdend met vooropgestelde budgetten of als leidraad voor uw financiële planning. Transparantie is ons doel!

Realisatie

Realisatie, een zorgeloze uitvoering

Na akkoord realiseren wij uw kantoorproject met ons vast team. Gedrevenheid is onze sterkte, wij kunnen op elkaar rekenen en garanderen zo een vlot en aangenaam proces. Geen stress, totale ontzorging, enkel een prachtig eindresultaat staat u te wachten. Topburo de sleutel op de deur voor uw werkomgeving.

Topburo zorgt niet enkel voor de inrichting van uw kantoor. Met Pand192 staan wij klaar voor de stijlvolle inrichting van uw woning.